Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από τα έργα στο ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει τα έργα για την αλλαγή της εικόνας, αλλά και της βελτίωσης των χώρων που κάποτε ήταν το παρκέ.

Mεγάλες αλλαγές στο ΟΑΚΑ ενόψει «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Ήδη στο χώρο που ήταν το παρκέ, πλέον υπάρχουν μπάζα και μπουλντόζες. Με τους εργαζόμενους να δουλεύουν καθημερινά για την εξέλιξη των έργων και τη διαμόρφωση του χώρου.

Όλες οι καρέκλες έχουν ξηλωθεί και θα αντικατασταθούν με νέες που θα έχουν τα χρώματα της ομάδας.

Ήδη οι πρώτες πράσινες καρέκλες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα πάνω διαζώματα του γηπέδου.

Την ίδια ώρα, το περίβλημα του cube είναι το μόνο που έχει μείνει για να θυμίζει ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο γήπεδο μέχρι πριν από ενάμισι μήνα.

Μαζί έχουν απομακρυνθεί, φυσιολογικά και όλα τα λάβαρα της ομάδας, προκειμένου να επανατοποθετηθούν, μόλις ολοκληρωθούν τα έργα.

Δείτε παρακάτω εικόνες από το gazzetta:

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από τα έργα στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από τα έργα στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από τα έργα στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από τα έργα στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από τα έργα στο ΟΑΚΑ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr