Παναθηναϊκός: Ακόμα και 100.000 εισιτήρια λίγα θα ήταν

Τα 36.000 εισιτήρια που θα εκδοθούν για το παιχνίδι προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου θα εξαντληθούν σε ώρες.

Παναθηναϊκός: Πάνω από δύο... ΟΑΚΑ η χωρητικότητα στο Καλλιμάρμαρο!

Ακόμα και 100.000 να έβγαιναν στην κυκλοφορία πάλι θα εξαφανίζονταν αφού ο κόσμος χαιρετά ενθουσιασμένος την επιλογή του Παναθηναϊκού Σταδίου και διαχρονικά στέκεται αρωγός στο πλευρό της οικογένειας που τον κάνει να περπατά με το κεφάλι ψηλά εδώ και χρόνια.

Η πίστη στο brand και τις αξίες του κράτησαν ζωντανό το τριφύλλι στα δύσκολα χρόνια με τα έσοδα-έξοδα που ακολούθησαν μετά τη φυγή των μαέστρων Πιτίνο, Πασκουάλ που έδειχναν ότι μπορούσαν να μπουν στα παπούτσια του μέγα Ομπράντοβιτς. Όχι τόσο καθηλωτικά, αλλά ήταν άνθρωποι επιπέδου Παναθηναϊκού.

Στο μεσοδιάστημα μπορεί η ομάδα να αποτύγχανε να πάει σε φάιναλ φορ, ωστόσο μια γενιά νέων ηρώων στη μετά Διαμαντίδη εποχή (Τζέημς, Καλάθης, Παππάς, Σίνγκλετον) αποδείχτηκαν θεματοφύλακες πράσινων αξιών. Αθλητές που εκτιμήθηκαν από τον κόσμο αφού βρέθηκαν στο Μαρούσι με σκοπό να κάνουν το παιχνίδι πιο αποδοτικό, πιο όμορφο.

Αυτή η θέληση της ομάδας να υπηρετεί την ομορφιά του παιχνιδιού της έδινε και το δικαίωμα να διαμαρτύρεται για διαιτησίες π.χ: δεν είναι ότι έχανε τις προκρίσεις στα φάιναλ φορ στον πόντο, είναι ότι τιμούσε όσο κι όπως μπορούσε το παιχνίδι και γι αυτό αμφισβητούσε τις πρωτιές άλλων: το έκανε πιστεύοντας ότι έπαιζε καλύτερα. Ήταν ιδεοληπτικό; Μπορεί.

Αλλά ήταν ειλικρινές και βασιζόταν στην πίστη ότι το τριφύλλι βασιζόταν στο παιχνίδι και μόνο, στους παίκτες, στους προπονητές, στη δύναμη της οικογένειας.

Η ομάδα φέτος είδε τους δεσμούς της να θεριεύουν μετά από μερικά χρόνια…νάρκωσης και σάρωσε όποιον βρήκε μπροστά της με τον DPG να δικαιολογεί ΑΠΟΛΥΤΑ τον τίτλο του διαδόχου του πατέρα του.

Τον οποίο ο κόσμος θα τιμήσει μαζικά τέλη Σεπτέμβρη στο Καλλιμάρμαρο γιατί ήταν εκείνος που έριξε τον σπόρο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr