Η μεγάλη ατυχία του Γιώργου Μπαρτζώκα για αυτά που... έρχονται στον Επτάστερο!

Βλέπαμε το παιχνίδι Γερμανίας-Γαλλίας στην Ολυμπιάδα και προσέχαμε τι αμυνάρες έβγαζε ο Ντάνιελ Τάις στον Βίκτορ Ουαμπενιάμα.

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final 4»

Κρίμα που ο ψηλός αποφάσισε να συνεχίσει στο ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός του είχε στρώσει χαλί και τον περίμενε.

Ακόμα κι έτσι περιμένουμε με ανυπομονησία την τελευταία μεταγραφική κίνηση του πρωταθλητή που έχει δικαίωμα να νιώθει ότι και χωρίς αυτή είναι φαβορί για το 42ο.

Για την Ευρωλίγκα δε μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, είναι πιο ανταγωνιστική. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Σίγουρα ο κόουτς-σκακιστής είναι εδώ και καιρό σε δύσκολη θέση.

Τα αφεντικά του προχώρησαν σε βαρβάτες επενδύσεις, διαλύοντάς του το αφήγημα για ομάδα στρατιωτών με εκείνον στρατηγό-πρωταγωνιστή.

Είναι και άτυχος ο κόουτς γιατί έπεσε πάνω στην επιλογή του Εργκίν Αταμάν να τον χτυπήσει φέτος με προσόντα που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει η ομάδα του, αν μάλιστα οι πράσινοι δεν ήταν σβηστοί μετά το Βερολίνο, οι διαφορές μπορεί να ήταν μεγαλύτερες.

Βλέποντας κάποιος ψύχραιμα τα τρία πράσινα νικηφόρα παιχνίδια στους τελικούς, αποκωδικοποιώντας τι μπορούσαν να κάνουν οι καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων, καταλαβαίνει πως υπήρξε άνιση μάχη, ήταν σαν να βλέπαμε αγώνα μπάσκετ διαφορετικής κατηγορίας.

Αν δεν υπήρχαν και τα… δώρα των ρέφερι του Λιόλιου ο γάμος θα είχε σχολάσει νωρίτερα. Κοντολογίς, οι απέναντι δεν μπόρεσαν να λυγίσουν το μέταλλο πρωταθλητή που κουβαλούν βασικές μονάδες του Παναθηναϊκού που σε συνδυασμό με τις υπέρτερες δυνατότητές τους στο παρκέ, τους κάνουν φαβορί για ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr