Παναθηναϊκός: Σπουδαία υπόθεση η παραμονή του Κέντρικ Ναν

Μεγάλο συν του Κέντρικ Ναν (που ετοιμάζεται να καταπλήξει ξανά την Ευρωλίγκα) η αποτελεσματικότητα του να τελειώσει φάση μετά από επαφή. Είναι το στοιχείο που … γυάλισε στον προπονητή πέρσι κι υπέδειξε την απόκτησή του.

Ναν: «Ο Χουάντσο μας πάει σε άλλο επίπεδο, ανυπομονούμε για το Κύπελλο Ελλάδας» (vid)

Επιπλέον από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην χώρα μας δε τον εγκατέλειψε η no fear νοοτροπία όταν επιτίθεται στο καλάθι πατώντας στο ζωγραφιστό.

Το τελευταίο του βήμα διαθέτει γκάμα κινήσεων που τον βοηθούν πολύ να τελειώσει απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους με ικανότητα να το κάνει μετά από επαφή.

Ο Κέντρικ είναι ο γκαρντ που περνώντας προς τα μέσα θα την ψάξει την τελευταία, δεν θα την φοβηθεί, είδαμε στον τελικό με την Ρεάλ πως ορμούσε πάνω στον Εντι Ταβάρες που τον περνούσε δύο κεφάλια!

Ο Αμερικανός έχει εμπιστοσύνη στο άλμα του, γνωρίζει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά και μέσα από την δύναμη των ποδιών του θα πάρει πλεονέκτημα ισορροπίας απέναντι στον αμυντικό για να τελειώσει.

Έχετε σκεφτεί πόσο σημαντικό εργαλείο είναι αυτό το στοιχείο για σουτέρ στη προσπάθεια του να βρει ρυθμό και να συνδεθεί με το καλάθι;

Αφήστε που τα συχνά ταξίδια στη γραμμή των προσωπικών (στη προκειμένη περίπτωση ο φίλος μας είναι σουτέρ του 98%) σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι το καλύτερο σκαλοπάτι.

O Nαν βρίσκεται συνεχώς σε attack mode και αυτό είναι κάτι που κεφαλαιοποιεί σε pick & roll καταστάσεις καθώς τραβάει μεγάλο μέρος της προσοχής της άμυνας γεγονός που δημιουργεί καταστάσεις και για τους συμπαίκτες του. Σπουδαία υπόθεση η παραμονή του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr