Παναθηναϊκός: Ασχολία τους o Γιαννακόπουλος αντί να φτιάξουν ομάδα!

Ακόμα μια κόντρα DPG-Αγγελόπουλων στα σκαριά, με αφορμή τι συχνές αναρτήσεις του πρώτου στο Insta, που ενοχλούν πολύ τα αφεντικά του ΟΣΦΠ που δίνουν σημασία στο τι λέγεται και τι γράφεται.

Γιαννακόπουλος: «Έδειξε» νέα βόμβα μετά τον Ναν! (vid)

Το ενδιαφέρον σε αυτή την ιστορία που μαίνεται για μήνες είναι το πώς αυτές οι πρακτικές μεγάλωσαν τη φθορά του Ολυμπιακού.

Αν μια ομάδα διοικείται από ανθρώπους που προτάσσουν την επικοινωνία είναι απολύτως λογικό σύντομα το κλαμπ να πάρει την κάτω βόλτα.

Η περίφημη «επικοινωνία» είναι εύκολη δουλειά, αλλά δημιουργεί και τεχνητό παράδεισο: όλα μπορεί να μοιάζουν ότι πηγαίνουν καλά, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες, κριτική κτλ.

Να λες π.χ τον Τόμας Ουόκαπ καλύτερο (!) του Κώστα Σλούκα και να μην τρέχει τίποτα. Να βρίσκεις μεγάλη την χρησιμότητα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και να σε παίρνουν στα σοβαρά. Στην κριτική μέσω οθόνης, «ταΐζεις» τον κόσμο φούμαρα, αλλά αυτό το βρίσκεις μπροστά του.

Στην πολιτική π.χ να είναι χρήσιμο, αλλά στον αθλητισμό συχνά σε κάνουν να λες για αυτοκαταστροφικές πρακτικές: όταν ρίχνεις το βάρος στο επικοινωνιακό, συχνά θα χάσεις στο γήπεδο. Γιατί στο παρκέ δεν παίζουν οι αναρτήσεις, τα σχόλια, οι εξυπνάδες και οι φήμες.

Στο λιμάνι δεν εννοούν να το καταλάβουν, ρίχνοντας το βάρος τους διαρκώς στο τι λέει ο Γιαννακόπουλος αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr