Παναθηναϊκός: Καλό σημάδι στον Επτάστερο

Οι επιτυχίες (ειδικά οι απροσδόκητες) δημιουργούν μέθη, συχνά δίνουν στις ομάδες την βεβαιότητα ενός αλάθητου: οι παράγοντες νομίζουν πως μπορεί να κάνουν ό,τι θέλουν γιατί φτάνουν στο σημείο να πιστεύουν πως κερδίζουν οι ίδιοι και μόνο.

ΈΠΟΣ: Η απίθανη φωτογραφία των Γκραντ, Γκριγκόνις και Χουάντσο

Δεν είναι ευτυχώς έτσι στον Παναθηναϊκό τα πράγματα, όλοι πατούν στη Γη εκτός από τους οπαδούς που δικαιούνται να πουν και κάτι παραπάνω, αυτή είναι η δουλειά τους άλλωστε, διαχρονικά.

Κατά τα άλλα το μπάσκετ έχει κανόνες με τους οποίους δεν γίνεται να παίζεις, ειδικά όταν θες να ριζώσεις στην κορυφή κι όχι να αποτελέσεις μια φωτοβολίδα.

Να θυμόμαστε πάντα ότι η σοβαρότητα δεν είναι πάντα συνώνυμο οικονομικής ευμάρειας, αλλά ούτε και παρασκηνιακής δύναμης: μπορεί να είσαι πάμπλουτος και πανίσχυρος, αλλά να μην είσαι σοβαρός.

Αν μάλιστα είσαι κι αλαζόνας θα εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένεις ο μαχητικός Παναθηναϊκός του Αταμάν και θα σε κάνει ρεζίλι στέλνοντάς σε από εκεί που ήρθες ακόμα κι όταν βλέπουμε στο παρκέ 5 vs 8 (θυμηθείτε τον 4o τελικό των πλέι-οφ), κάνοντάς σε ρεζίλι.

Ευτυχώς τα στοιχεία δείχνουν ότι στο τριφύλλι δεν πήραν ψηλά τον αμανέ παρά τις κούπες που πήραν.

Αν κρίνουμε τι έγινε στην υποδοχή Βεζένκοφ στο λιμάνι δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τους αντιπάλους.

Οι Πειραιώτες εξακολουθούν να διατηρούν υψηλούς τόνους κι ας ηττήθηκαν εμφατικά φέτος. Καλό σημάδι για τον Παναθηναϊκό

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr