Κώστας Σλούκας: Μέχρι που φτάνει η… πείνα του;

Με πρόσφατες δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε κλειδί την παρουσία του Κώστα Σλούκα στα αποδυτήρια, λέγοντας ότι αν θες να τρέφεις φιλοδοξίες για πρωτιές/ διακρίσεις ο βετεράνος αρχηγός είναι ο άνθρωπός σου!

Παναθηναϊκός: Η 12αδα του Αταμάν για το Game 3 με Ολυμπιακό

Πέρσι, το καλοκαίρι ο διεθνής γκαρντ τα είχε όλα: Δόξα, φήμη, χρήματα, έσοδα εξασφαλισμένα για πολλά χρόνια, τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του ΟΣΦΠ.

Αποφάσισε να χωρίσει την χώρα στα δύο επιλέγοντας τον Παναθηναϊκό για επόμενο σταθμό του. Πολλοί δεν του το είχαν.

Ο Κώστας δείχνει να είναι ένας ‘’βαρετός’’ τύπος.

Σπανίως λέει κάτι ‘’πολιτικά ανορθόδοξο’’, διαλέγει πάντα τις σωστές λέξεις κι αν εξαιρέσουμε τα όσα συζητήσιμα είπε για Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλους μετά την κατάκτηση του 41ου (όταν τους ειρωνεύτηκε για την μη ανανέωση της συνεργασίας τους) στο παρελθόν έχει προκαλέσει ελάχιστα με τη συμπεριφορά του.

Από το λιμάνι αποφάσισε να φύγει για ένα λόγο: Ήθελε τον έλεγχο μιας ομάδας κάτι που ο σκακιστής δεν έδινε σε κανένα!

Ο Κώστας πολύ απλά ήθελε να αποδείξει το τελευταίο πράγμα που του έμενε να κάνει: Ότι μπορεί και (σχεδόν) μόνος του να πάρει τίτλους! Διάλεξε τον πιο δύσκολο προορισμό.

Οι πράσινοι ήταν μέχρι φέτος μια ομάδα που αναπολούσε περασμένη κλέη: είδαμε πως μεταμορφώθηκαν με τον Σλούκα στο παρκέ. Φέτος θα ανακαλύψουμε μέχρι που φτάνει η πείνα του αθλητή για νέες διακρίσεις.

Δημήτρης Στρατής

Exit mobile version