Μπράουν: «Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος να αρχίσω προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό»

Ο Λορέντζο Μπράουν προχώρησε σε δηλώσεις στο ΑΠΕ και αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που πλησιάζει με τον Παναθηναϊκό.

Οριστικό: Νέο τραγούδι Γιαννακόπουλου - Νίνο: «Δράση - αντίδραση!» (pic-vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπράουν:

Για τον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Βέβαια, ήδη αγωνίζομαι εδώ, στην Εθνική Ισπανίας με έναν από αυτούς (σ.σ. Χουάντσο Ερνανγκόμεθ).

Θα πρέπει πρώτα να μάθω το παιχνίδι καθενός από τους νέους συμπαίκτες μου. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχα την ευκαιρία να παίξω αντίπαλός τους στα play-off της Euroleague.

Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, όταν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Eθνική Ισπανίας».

Για το ματς με την Ελλάδα: «Είχαμε μεγάλους ανταγωνιστές εκεί έξω. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και στα δύο μισά του παρκέ, αλλά κάποιος έπρεπε να νικήσει. Κι αυτοί ήμασταν εμείς».

Για την πρόκριση στους «8»: «Αυτός είναι ο βασικός στόχος μας. Να προκριθούμε πρώτα στα προημιτελικά. Είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι ένας τρόπος ν’ αρχίσεις. Φαντάζομαι πως θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει έτσι και στο πρώτο παιχνίδι μας απέναντι στην Αυστραλία, αλλά δεν το κάναμε. Σήμερα, λειτουργήσαμε σωστά αμυντικά, αλλά οι συμπαίκτες μου πέτυχαν και μεγάλα τρίποντα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr