Μπόγρης για την ήττα της Εθνικής: «Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε την ήττα της Εθνικής από την Ισπανία στους Ο.Α.

Μπόγρης για την ήττα της Εθνικής: «Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κανείς. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, η νίκη είναι του Σκαριόλο, όχι των παικτών της Ισπανίας.

Το κλειδί ήταν ξεκάθαρα η ζώνη, την οποία εφάρμοσε στο πρώτο ημίχρονο. Μας έκανε τη ζώνη στα τελευταία 3,5 λεπτά πάλι και φιλάκια ρουφηχτά. 

Κούρασε ο Βαγγέλης Ιωάννου. Πιστολιόπουλος και Greek Freak. Πρέπει σαν τον Jay Z να αποσυρθεί και να κάνει δουλειά γραφείου, να γίνει παράγοντας. Φτάνει. Χώρος για τα νέα παιδιά. Και για τον Χατζηγεωργίου. Και τένις και στίβο και μπάλα και μπάσκετ…

Ξεκινήσαμε καλά. Το mentality του Σπανούλη είναι το αμυντικό παρότι ήταν επιθετικός παίκτης. Ο Ουόκαπ ήταν κακώς επιθετικά, αλλά επέλεξε το Line up με τον Καλάθη.

Ο Τολιόπουλος παραπήρε αυτοπεποίθηση και εκτέλεσε κάποια σουτ που δεν θα έπρεπε να πάρει. Στη συνέχεια έβαλε τον Ουόκαπ για να σκληρύνει την άμυνα.

Τα πρώτα συστήματα ήταν να πάμε στο low post με Αντετοκούνμπο στο 4 και Παπαγιάννη στο 5. Οι Ισπανοί ήταν καλά διαβασμένοι.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr