Εθνική Ελλάδας: Λείπει πολύ ο Σλούκας!

Βλέποντας το παιχνίδι με τους Καναδούς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σκεφτόμασταν πολλές φορές τον Κώστα Σλούκα, αντί του Τόμας Ουόκαπ που πρέπει να είναι ο χειρότερος σουτέρ που έχουν δει τα μάτια μας, μαζί με το Νικ Καλάθη!

Ανατροπή με Σλούκα - Εκτός Εθνικής τελικά

Το κακό είναι ότι αμφότεροι θεωρούνται βασικοί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Λένε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέκτησε τον Κώστα το περασμένο καλοκαίρι για λόγους επικοινωνιακούς: εμείς βλέπουμε ότι αγωνιστικά ο σύλλογός του και η εθνική τον χρειάζονται ακόμα κι αν παίζει με ένα πόδι δεμένο!

Φυσικά πριν ένα χρόνο ο Επτάστερος πήρε με τον αθλητή ακριβοπληρωμένο ρίσκο. Ποτέ δεν μπορεί να είσαι βέβαιος για το αν θα σου βγει μια μεταγραφή. Αλλά κάποιος να βάλει μια φωνή στα αποδυτήρια, να ηγηθεί έχοντας πλούσια εμπειρία σε δύσκολες καταστάσεις, είναι πάντα καλοδεχούμενος. Είναι επίσης σημαντικό ότι η επιλογή του Σλούκα να παίξει στον Παναθηναϊκό ξέροντας ότι η απόφασή του θα χώριζε την χώρα στα δύο, αποδεικνύει πως για τους Έλληνες σταρ η ομάδα είναι ένας όμορφος προορισμός.

Ακόμα κι αν προέρχεται από περιπετειώδη χρόνια, κάτι που δεν εμπόδισε τον κάπτεν να βάλει την υπογραφή του αποδεχόμενος το ρόλο του μπροστάρη στην προσπάθεια επιστροφής του κλαμπ στα γνωστά του στάνταρ.

Ο βετεράνος άσος προσαρμόστηκε άμεσα σε ότι του ζητούσε το σωματείο και μετά από μήνες άρχισε να νιώθει το τριφύλλι σπίτι του: αυτό δεν είναι «επικοινωνία», είναι πραγματικότητα και μάλιστα πολύ ευχάριστη. Κρίμα που δεν είναι διαθέσιμος για την εθνική!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr