Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτά έμειναν στον Επτάστερο!

Ο Παναθηναϊκός είναι ημιτελής – χρειάζεται σίγουρα ένα ακόμα ψηλό που θα κλείσει το ρόστερ. Η σεζόν του θα είναι σκληρή και δύσκολη μέχρι το τέλος, αφού τώρα πια όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή.

Παναθηναϊκός: Εργκίν Αταμάν, πώς το έκανες αυτό;

Ευελπιστούμε ότι με τους παικταράδες που έχει στα γκαρντ πολλά παιχνίδια του δεν θα παιχτούν στην κόψη του ξυραφιού, αν προσαρμοστεί γρήγορα ο Λορένζο Μπράουν και δεν υπάρξουν τραυματισμοί το ΟΑΚΑ θα γίνει το νέο hot spot της πόλης, εκεί μέσα το τριφύλλι δύσκολα δεν θα χαροποιήσει το κοινό του παίρνοντας αεράτες κι εύκολες νίκες.

Όπως το βλέπουμε, μερεμέτια έμειναν ακόμα ώστε να δοθεί η ευκαιρία στο τριφύλλι να προσθέσει ακόμα ένα αστέρι στη φανέλα του: να έρθει ένας ακόμα καλός παίκτης που θα δώσει περισσότερες επιλογές σε πρόσωπα και σχήματα και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, έχοντας φτιάξει ομάδα στα μέτρα των Σλούκα, Ναν.

Αν φέτος π.χ ο Κώστας ήταν αυτός που μεταμόρφωνε με την παρουσία του τον Παναθηναϊκό, του χρόνου πρέπει ο τελευταίος να φτιάξει ομάδα στην οποία η παρουσία του κάπτεν να μην είναι απαραίτητη για πολύ ώρα, αλλά να είναι καθοριστική στα λεπτά που τα ματς θα κρίνονται.

Θα πρέπει οι ιθύνοντες να φτιάξουν ένα σύνολο στο οποίο ο Κώστας θα κάνει τη διαφορά χωρίς να χρειάζεται να κάνει τα πάντα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr