Αγγελόπουλοι: «Είναι ένα καλό βήμα που ο Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να πάει σε κανένα γήπεδο»

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναφέρθηκαν και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά από σχετική ερώτηση, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοβ.

Αγγελόπουλοι: «Είναι ένα καλό βήμα που ο Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να πάει σε κανένα γήπεδο»

Αναλυτικά όσα είπαν επί του θέματος:

Γιώργος Αγγελόπουλος για τις δηλώσεις των πρόεδρων για τοξικότητα και αν κορυφώθηκε στους τελικούς και με την υπόθεση του Σάσα: «Πλέον έχουμε φύγει από την τοξικότητα και έχουμε πάει αλλού, στην παρανομία. Υπάρχουν ενέργειες που είναι επικίνδυνες από πρόεδρο ομάδα, υπάρχουν νόμοι.

Πώς βρίζει το Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό της χώρας και δεν γίνεται τίποτα; Είναι επικίνδυνα πράγματα. Ευτυχώς έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές στον κύριο Γιαννακόπουλο αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Αν μπαίνει με το έτσι θέλω στο γήπεδο και γίνεται ο αγώνας και συνεχίζει και βρίζει, ίσως έχει γίνει κάτι πιο σημαντικό και δεν μπορεί να πάει πουθενά. Ίσως να έχει γίνει κάτι που δε γνωρίζουμε. Θα το ψάξουμε. Είναι καλό να υπάρχει δυνατός Παναθηναϊκός στα αθλητικά πλαίσια. Αν ακολουθήσουμε εμείς αυτόν τον δρόμο δε θα έχουμε αθλητισμό στη χώρα».
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Όταν ήρθε ο Γιαννακόπουλος στον αγώνα της Euroleague τον χαιρετίσαμε και δείξαμε τι πρέπει να γίνεται. Ο Γιαννακόπουλος στο πρωτάθλημα ξέφυγε και οι ποινές δεν έχουν νόημα αν δεν αλλάζει κάτι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr