Παναθηναϊκός: Μεταγραφική κίνηση μετά την ανανέωση Αταμάν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το καθήκον του και ανανέωσε το συμβόλαιο του Τούρκου προπονητή με τον Επτάστερο έως και το καλοκαίρι του 2027.

Επίσημο: Ανακοίνωσε νέο συμβόλαιο με Αταμάν ο Γιαννακόπουλος - Η διάρκεια (pic)

Ο Παναθηναϊκός «οχυρώνει» την ομάδα που κατάφερε να σαρώσει την Ευρώπη το 2024, βάζοντας και τον Εργκίν Αταμάν στο κάδρο με νέα πολυετή συμφωνία.

Επόμενη κίνηση για τους Πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να είναι η απόκτηση ενός ψηλού το επόμενο διάστημα, με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ να έχουν στα ραντάρ τους αρκετές περιπτώσεις τις οποίες αξιολογούν.

Πλέον, λοιπόν, οι άνθρωποι του κλαμπ έχουν τον απαραίτητο χρόνο και χώρο ώστε να φέρουν στο ΟΑΚΑ τον παίκτη που θα απογειώσει το Τριφύλλι στη θέση των ψηλών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κοιτάζει έντονα στην αγορά του ΝΒΑ, περιμένοντας και τα λεγόμενα… κοψίματα που θα πραγματοποιηθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους προσεχείς μήνες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr