Μετά τον Αταμάν! Πάει για διπλή ανανέωση παικτών ο Παναθηναϊκός

Μετά την ανανέωση των Γκριγκόνις, Γκραντ, Ναν και Αταμάν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στο δρόμο που τον οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης και τη νέα χρονιά, ωστόσο, θα «δέσει» κι άλλους παίκτες για τα επόμενα χρόνια.

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν κάνει τον Επτάστερο... δυναστεία!

Η παραμονή του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Τριφυλλιού μέχρι το καλοκαίρι του 2027 σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, όμως, η διοίκηση δεν θα σταματήσει εκεί.

Το επόμενο διάστημα, όπως έχει μεταδοθεί εδώ και ένα μήνα, θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Ματίας Λεσόρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Παναθηναϊκός σαφέστατα θέλει να κρατήσει τον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης για περισσότερα χρόνια κι αυτή η κίνηση αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο «χτύπημα» των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» θα ασχοληθούν και με τον Ντίνο Μήτογλου, του οποίου η περίπτωση ναι μεν δεν «καίει», όμως, κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν δεν αποκλείεται να τον επιβραβεύσουν με νέο συμβόλαιο με αυξημένες ετήσιες αποδοχές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr