Μετά τον Αταμάν! Πάει για διπλή ανανέωση παικτών ο Παναθηναϊκός
Μετά την ανανέωση των Γκριγκόνις, Γκραντ, Ναν και Αταμάν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στο δρόμο που τον οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης και τη νέα χρονιά, ωστόσο, θα «δέσει» κι άλλους παίκτες για τα επόμενα χρόνια.
Η παραμονή του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Τριφυλλιού μέχρι το καλοκαίρι του 2027 σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, όμως, η διοίκηση δεν θα σταματήσει εκεί.
Το επόμενο διάστημα, όπως έχει μεταδοθεί εδώ και ένα μήνα, θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Ματίας Λεσόρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.
Ο Παναθηναϊκός σαφέστατα θέλει να κρατήσει τον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης για περισσότερα χρόνια κι αυτή η κίνηση αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο «χτύπημα» των Πρωταθλητών Ευρώπης.
Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» θα ασχοληθούν και με τον Ντίνο Μήτογλου, του οποίου η περίπτωση ναι μεν δεν «καίει», όμως, κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν δεν αποκλείεται να τον επιβραβεύσουν με νέο συμβόλαιο με αυξημένες ετήσιες αποδοχές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Δέχομαι ότι κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν κάνει, αλλά...» (vid)
- Κατσαρός: «Βόμβες» και σκληρά λόγια για παίκτες του Παναθηναϊκού (vid)
- Πανούτσος: "Τόσες μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός - Ταμπόρδα στον Λεβαδειακό"
- Κουτσιαύτης: «Διαφώνησε» με Βαρούχα για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 (vid)
- Βαθμολογία Superleague: Τεράστιος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό