Μετά τον Αταμάν! Πάει για διπλή ανανέωση παικτών ο Παναθηναϊκός
Μετά την ανανέωση των Γκριγκόνις, Γκραντ, Ναν και Αταμάν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στο δρόμο που τον οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης και τη νέα χρονιά, ωστόσο, θα «δέσει» κι άλλους παίκτες για τα επόμενα χρόνια.
Η παραμονή του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του Τριφυλλιού μέχρι το καλοκαίρι του 2027 σκόρπισε τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, όμως, η διοίκηση δεν θα σταματήσει εκεί.
Το επόμενο διάστημα, όπως έχει μεταδοθεί εδώ και ένα μήνα, θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Ματίας Λεσόρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.
Ο Παναθηναϊκός σαφέστατα θέλει να κρατήσει τον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης για περισσότερα χρόνια κι αυτή η κίνηση αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο «χτύπημα» των Πρωταθλητών Ευρώπης.
Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» θα ασχοληθούν και με τον Ντίνο Μήτογλου, του οποίου η περίπτωση ναι μεν δεν «καίει», όμως, κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν δεν αποκλείεται να τον επιβραβεύσουν με νέο συμβόλαιο με αυξημένες ετήσιες αποδοχές.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τι συνέβη με Γιαννακόπουλο και την αστυνομία στα αποδυτήρια - Ο αστείος λόγος του... καλέσματος!
- Τα έβαλε με τον Γιαννακόπουλο ο Μαρτίνεθ: «Είναι ντροπή – Απαράδεκτο να ασκεί πίεση στους διαιτητές»
- Φωτογραφίες: Οι αντιδράσεις του Γιαννακόπουλου στο Game 2
- Χαμός στη φυσούνα: Παίκτης της Βαλένθια κυνήγησε τον Κέντρικ Ναν
- Έντονη ενόχληση στον Παναθηναϊκό - Τι συνέβη στο Game 2 με τη Βαλένθια