«Ο Κέτα ήταν πολύ ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού»

Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Νεμίας Κέτα, ο οποίος έμεινε τελικά στους Σέλτικς για την ερχόμενη σεζόν.

Ξέσπασμα Αταμάν: «Περίεργο αυτό που συνέβη» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Παναθηναϊκός μετά την κίνηση με τον Λορέντζο Μπράουν αποφάσισε να κινηθεί για μία ακόμα μεταγραφή και να αποκτήσει σέντερ.

Στο τραπέζι έπεσαν διάφορες περιπτώσεις, όμως τελικά για διαφορετικούς λόγους δε βρέθηκε ο κατάλληλος παίκτης με τον Εργκίν Αταμάν να παραμένει, μέχρι νεοτέρας, με τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Χρήστο Ρομπόλη οι πράσινοι ενδιαφέρθηκαν ν’ αποκτήσουν τον Νεμίας Κέτα, ο οποίος την περασμένη σεζόν πήρε το πρωτάθλημα με τους Σέλτικς και πλέον θα παραμείνει στους Κέλτες, καθώς ανανέωσε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Ο Κέτα ανανέωσε με τους Σέλτικς. Ήταν ένας παίκτης ο οποίος είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και την περασμένη σεζόν, τότε είχε two-way, και φέτος αν έμενε ελεύθερος μπορεί ο Παναθηναϊκός να κινείτο για την απόκτησή του.

Αλλά ο Κέτα ανανέωσε με τους Σέλτικς. Είχε κάποιες συμμετοχές φέτος σκόρπιες, εκμεταλλευόμενος και κάποιους τραυματισμούς που έβγαλε ο Πορζίνγκις».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr