«Δεν έχει guard επιπέδου Σλούκα-Ναν ο Ολυμπιακός»

Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης κατέθεσε τη δική του άποψη αναφορικά με την ποιότητα και το ρόστερ στα guard των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.

Παναθηναϊκός: Ποστάρισμα με... νόημα του Ναν για Σλούκα (pic)

Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης στην εκπομπή «Οι Μπάσχετοι» αναφέρθηκε στα ρόστερ των ομάδων της Euroleague και σύγκρινε τα guard που έχει ο Ολυμπιακός με εκείνα του Παναθηναϊκού, αλλά κι άλλων ομάδων.



Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πιστεύω ότι θα χρειαζόταν ένας παίκτης ο οποίος θα ήταν top επιπέδου γκαρντ/σκόρερ/χειριστής. Επιπέδου, δηλαδή, Λάρκιν, Τζέιμς, Ναν, Σλούκα, Καμπάτσο. Έναν τέτοιου επιπέδου παίκτη δεν τον έχει.

Έχουν άλλα χαρακτηριστικά οι παίκτες του. Έχει έναν κορυφαίο αμυντικό που είναι ο Γουόκαπ. Έχει έναν παίκτη πολύ καλό που είναι ο Γκος, αλλά κάτι του λείπει απ’ ό,τι έχει φανεί με την έως τώρα πορεία του για να είναι στο top top level. Έχει τον Βιλντόζα, ο οποίος έχει προσωπικό κίνητρο και να αποδείξει πολλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι ένας παίκτης αρκετά ασταθής και περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να δώσει και με πόση συνέπεια μπορεί να το δώσει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr