Άκης: «Περιμέναμε να επέμβει η Δικαιοσύνη για Γιαννακόπουλο και ο γαύρος Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στον Αταμάν» (vid)

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, Άκης ήταν έξαλλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Άντε Γεια: «Άκη καλησπέρα! Ο Κώστας Σλούκας είμαι!» - «Ο Ρέτσος του μπάσκετ!» (vid)

Ο λόγος είναι ο πρωθυπουργός πως πήρε τηλέφωνο να συγχαρεί τον Εργκίν Αταμάν.

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού τόνισε πως την ώρα που οι Τούρκοι προκαλούν και λένε θα έρθουμε νύχτα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός μοιράζει μπράβο στον προπονητή του Παναθηναϊκού επειδή συμβάλλει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αυτά κι άλλα πολλά είπε ο Άκης για το συγκεκριμένο περιστατικό. Πολλές φορές στην εκπομπή του στο YouTube τα έχει βάλει με την ελληνική Κυβέρνηση με φόντο τη συμπεριφορά της στον Ολυμπιακό. «Ο γαύρος Μητσοτάκης ρε μοιράζει και συγχαρητήρια στον Αταμάν..», ανέφερε.

Ακόμα είπε:

«Περίμεναν κάτι φίλοι του Ολυμπιακού κι εμείς δηλαδή να επέμβει το κράτος και η δικαιοσύνη για τις αλητείες και τα αίσχη που έκανε του πρόεδρός τους. Και το κράτος έπαιρνε τηλέφωνο τον Αταμάν…».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr