Κέντρικ Ναν: Από την εποχή Γκάλη, Ντέγιαν ή και Ντομινίκ....

Αυτό που συμβαίνει παρακολουθώντας τον Κέντρικ Ναν να τιμωρεί τους αντιπάλους είχαμε να το νιώσουμε από εποχές Γκάλη, Ντομινίκ, Μποντίρογκα.

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Θέλει... μαθήματα ο Ναν

Ο Αμερικανός είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια: στην Ελλάδα δεν θυμόμαστε τίποτα ανάλογο.

Ο Κέντρικ έχει τρομερή αυτοπεποίθηση γι αυτό σκοράρει για πλάκα. Είναι ταχύτατος και με τη μπάλα και χωρίς αυτή. Ξέρει να παίρνει θέσεις στο παρκέ.

Το καλύτερο είναι πως απολαμβάνει αυτό που ζει πέραν πάσης αμφιβολίας αφού μεγαλουργεί σε μια ομάδα που του έχει αφήσει τα κλειδιά. Ο Ναν είναι ένα παιδί που κάνει ωραία πράγματα γελώντας.

Με τον ενθουσιασμό, την σιγουριά και την κλάση του τα κάνει όλα να φαίνονται εύκολα. Εχει να μάθει κι άλλα όμως, αλίμονο αν πιστέψει πως τα γνώρισε όλα.

Οι αντίπαλοι τον έμαθαν καλύτερα, του χρόνου θα προσπαθήσουν πιο μεθοδικά να τον σταματήσουν, κόβοντάς του τον αέρα. Να μια μεγάλη πρόκληση στο δρόμο για το back to back.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr