Παίρνει παίκτη ο Παναθηναϊκός - Τι περιμένει από ΝΒΑ και ο χρονικός ορίζοντας
Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα κινηθεί για ψηλό, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου.
Αναλυτικά όσα υποστήριξε στην εκπομπή Magic Euroleague LIVE:
«Δεδομένα ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτη για να είναι ασφαλής και να ανεβάσει την ποιότητά του. Την ασφάλεια την εξασφάλισε με τον Μπαλτσερόφσκι και αυτό που του λείπει είναι ποιότητα εφάμιλλη του Λεσόρ, καθώς δεν έχει παίκτη ανάλογης ποιότητας πίσω από τον Γάλλο από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει και Μιλουτίνοφ και Ράιτ και Φαλ.
Ο Παναθηναϊκός δε θα βιαστεί και θα ψάξει μέχρι να εμφανιστεί το κατάλληλο κομμάτι που θα του συμπληρώσει το παζλ.
Δε συζητήσαμε με τον Τάις επίσης, όπως και αντίστοιχες περιπτώσεις, γιατί δεν έδειξε ο παίκτης ότι θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη. Δε θα μπει δηλαδή σε τέτοια διαδικασία ο Παναθηναϊκός. Αν η αγορά του δώσει παίκτες, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, τότε θα γίνει η κίνηση».
Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα περιμένει τα κοψίματα από το ΝΒΑ, ενώ αναφορικά με τον χρονικό ορίζοντα αυτός μπορεί να είναι είτε… αύριο, είτε έως το Νοέμβριο.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Αυτός θα γυρίσει το καλοκαίρι - Τα δεδομένα με τον Τσάβες»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή-ρεκόρ που χάλασε και η επόμενη μέρα
- «Ιστορικός Γενάρης - Ο Παναθηναϊκός έβαλε προς πώληση 27 παίκτες»
- CNN Portugal: «Προτάθηκε στη Μπενφίκα ο Τετέ»
- Αταμάν: «Ταλαιπωρήθηκαν οκτώ παίκτες - Αυτό μου είπαν οι γιατροί»