Κέντρικ Ναν: Οριστική εξέλιξη με Παναθηναϊκό – NBA out… τέλος!

Είναι πλέον οριστικό πως ο Κέντρικ Ναν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, καθώς το NBA out έληξε κι επίσημα!

Παναθηναϊκός - Άλμπα 84-75: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Παναθηναϊκός έφερε τον Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη πέρυσι τον Οκτώβριο και πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν φρόντισε να του ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον όρο του NBA out μέσα στη συμφωνία.

Αυτό το γεγονός σήμαινε πως οι πράσινοι θα έπρεπε οριστικά να περιμένουν έως τις 15 Ιουλίου προκειμένου να λήξει το NBA out, το οποίο έδινε τη δυνατότητα στις ομάδες του NBA να αποκτήσουν τον Αμερικανό guard όποια στιγμή ήθελαν.

Οι πράσινοι όλο αυτό το διάστημα έκαναν υπομονή και περίμεναν να λήξει ο συγκεκριμένος όρος, ώστε να κάνουν τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν χωρίς άνω τελείες.

Πλέον, λοιπόν, είναι οριστικό ότι ο Κέντρικ Ναν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς το NBA out έληξε οριστικά με τον Εργκίν Αταμάν να μπορεί να τρέξει τα πλάνα του όπως ακριβώς επιθυμεί.

Είναι δεδομένο, ότι ο Αμερικανός guard τη νέα σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερος, καθώς γνωρίζει ήδη την Ευρώπη και θα ξεκινήσει από άλλη βάση, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό.

Exit mobile version