Μπράντι Λοβ με φανέλα Παναθηναϊκού: «Σας ευχαριστώ πρωταθλητές Ευρώπης για την αγάπη σας»

Την αγάπη του κόσμου του Παναθηναϊκού εισέπραξε η Μπραντι Λοβ, η οποία μετά από ένα ατύχημα που είχε νοσηλεύεται στην Ελλάδα.

Μπράντι Λοβ με φανέλα Παναθηναϊκού: «Σας ευχαριστώ πρωταθλητές Ευρώπης για την αγάπη σας»

Η γνωστή παρουσιάστρια αισθησιακών ταινιών, Μπράντι Λοβ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, όμως μετά από ένα ατύχημα που είχε, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα η ίδια το τελευταίο διάστημα έλαβε μεγάλη αγάπη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τους οποίους μέσω ανάρτησής της στο instagram και φορώντας μπλούζα του Τριφυλλιού ευχαρίστησε τον κόσμο του «Επτάστερου».

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα τις τελευταίες δέκα ημέρες. Αρκετοί από εσάς γνωρίζετε ότι ήρθα στην Ελλάδα στις αρχές του μήνα, επειδή θέλω να επενδύσω στο real estate. Μαζί με τον σύντροφο μου έχουμε αποφασίσει να μετακομίσουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όπως κάθε άλλο ταξίδι μας στην Ελλάδα. Απερίγραπτη ομορφιά, οι άνθρωποι, το φαγητό… όλα είναι υπέροχα εδώ», ανέφερε για τα σχέδιά της και το ατύχημα που είχε.

«Thank you European Champs for the outpouring of love and well wishes #athens #Panathinaikos #Greece 🇬🇷 I shall return ! Σας ευχαριστώ πρωταθλητές Ευρώπης για την αγάπη σας και τις όμορφες ευχές σας», ήταν η ανάρτησή της για τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News