Παναθηναϊκός: Το έκανε ξεκάθαρο ο Αταμάν για Σλούκα!

Ο Κώστας Σλούκας ξεκουράζεται, φορτίζει μπαταρίες από μια σεζόν καριέρας. Του χρόνου θα έχει δίπλα του τους καλύτερους συμπαίκτες που συνάντησε ποτέ.

Σλούκας: «Στην κορυφή των προπονητών ο Αταμάν, μου έβγαλε τον καλύτερο εαυτό» (vid)

Καλός ο Σπανούλης, μια χαρά ο Μπαγκντάβιτς αλλά ο βετεράνος άσος ποτέ δεν έπαιξε σε κλαμπ που είχε στους κοντούς και Ναν και Γκραντ και Μπράουν.

Για την ώρα χαζεύουμε τις φωτό της οικογένειάς του από τις διακοπές της και χειροκροτάμε τον αθλητή που με τόσες Ευρωλίγκες στο παλμαρέ του δεν είχε να δώσει απαντήσεις σε κανέναν φέτος, εντούτοις πρόβαλε (ειδικά στους τελικούς με τον Ολυμπιακό) την άρνησή του να παραδοθεί.

Μετά από 0-2, μετά από ψυχολογικό πόλεμο των απέναντι που μιλούσαν για τις απολαβές, την ηλικία και τους τραυματισμούς του, ο Κώστας βγήκε μπροστά με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, σκοράροντας από παντού, δείχνοντας σε αυτούς που τον ειρωνεύονταν ζητώντας να τους δείξει την φανέλα του ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό όχι απλά για να μείνει αλλά και για να γράψει ιστορία. Κι ας είναι κοντά στο τέλος της καριέρας του.

Κι ας μπαίνει στα 35 του χρόνια. Κι ας έχει γι άλλα δύο έτη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το έλεγε ο Αταμάν μετά το Βερολίνο δείχνοντας τον αρχηγό στους παίκτες του: Ακολουθήστε τον κι αυτός θα μας οδηγήσει σωστά.

Γιατί ο Τούρκος είναι μετρ της ψυχολογίας και γνώριζε πέρσι ότι δεν κυκλοφορούν πολλοί στην αγορά με την πεποίθηση ότι δεν πρέπει να κυνηγάς τους αντιπάλους-τέρατα: πρέπει να τα δαμάζεις! Ειχε στο ρόστερ του φέτος τον κατάλληλο παίκτη για να το πετύχει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News