Παναθηναϊκός: Διάδοχος ο Σλούκας; Το κατάφερε και αυτό!

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα από την επέτειο του 41ου βλέπαμε ξανά τους τελικούς στο ΣΕΦ.

Παναθηναϊκός: ΤΡΟΜΕΡΗ σκηνή με Αταμάν-Σλούκα μετά το πρωτάθλημα!

Ειδικά σε εκείνον του 3ου τελικού γράφτηκε ιστορία με τον παλικαρά που …στόλιζε τον Κώστα Σλούκα κατά την άφιξη της αποστολής, λέγοντάς του ότι δεν θα ξαναπάρει ποτέ του πρωτάθλημα. Μεγάλη δικαίωση για τον…προφήτη, να τα λέμε κι αυτά!

Αμ το άλλο; “Δεν θα γίνεις Βασίλης Σπανούλης ποτέ” (που ανδρώθηκε στο τριφύλλι εντωμεταξύ) του φώναζαν μήνες οι λιμανίσιοι.

Προφανώς αυτό είναι δεδομένο, δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Δεν είναι ο Σπανούλης, γιατί είναι ο Σλούκας.

Ο σπουδαίος, μοναδικός νέος ηγέτης του πρωταθλητή Ευρώπης – αυτός που από πιτσιρικάς ονειρευόταν την ηγεσία κι έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα.

Παρότι δεν του αρέσει η προβολή, ούτε οι συγκρίσεις, στα χέρια του δόθηκε το δαχτυλίδι της διαδοχής από τον Ντομινίκ, τον Αλβέρτη, τον Μποντίρογκα, τον Διαμαντιδη.

Για όσο καιρό μένει ακόμα μέσα στα γήπεδα ο Κώστας θα σπέρνει τον πανικό με ασίστ και τρίποντα, θα ζωγραφίζει με διεισδύσεις και θα είναι πάντα ο Σλούκας.

Που …δεν κάνει μωρέ, που… έδεσε τον γάιδαρό του με τα εκατομμύρια, που τραυματίζεται συχνά, που δεν θα ξαναπάρει ποτέ πρωτάθλημα! Χαχαχα…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News