Δ. Γιαννακόπουλος: Μήνυμα-κόλαφος για Τραμπ, προμηνύεται χαμός! (vid)

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Δ. Γιαννακόπουλος: Μήνυμα-κόλαφος για Τραμπ, προμηνύεται χαμός! (vid)

Στις ΗΠΑ η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη και η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο μετά την απόπειρα δολοφονίας προς τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τα τελευταία γεγονότα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αναλυτικά είπε:

”3 χρόνια λέω ότι δεν πρόκειται να γίνουν οι εκλογές στην Αμερική τον Νοέμβριο ή μάλλον ότι τα ερπετά θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην γίνουν αυτές οι εκλογές.

Είτε τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είτε να φάνε τον Τραμπ, βέβαια έφαγαν τα αρχ@@@α μου. Για να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν, θα κάψουν όλο το πλανήτη φέτος το καλοκαίρι; Θα κατέβουν οι εξωγήινοι που μας λένε; Τι θα κάνουν;”

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News