Πρόγραμμα Euroleague: Η ανάλυση για Παναθηναϊκό - Τα πολλά εκτός έδρας

Ο Παναθηναϊκός έμαθε το πρόγραμμά του για την ερχόμενη σεζόν της Euroleague με τα πρώτα συμπεράσματα να βγαίνουν.

Παναθηναϊκός Final Four: Νοσταλγία στο Βερολίνο!

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν θα ξεκινήσει στην Euroleague από θέση οδηγού, καθώς είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, όπως μπορούμε να δούμε, οι πράσινοι στον πρώτο θα έχουν αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά ταυτόχρονα κι ένα αρκετά πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με άλλες φορές ή άλλες ομάδες που θα τον ανταγωνιστούν.

Οι πράσινοι αρχικά κάνουν πρεμιέρα από τον… τόπο του εγκλήματος, καθώς θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο (Βερολίνο) που σήκωσαν το έβδομο και πέμπτο ευρωπαϊκό τους, την Άλμπα Βερολίνου έχοντας μεγάλο πλεονέκτημα να ξεκινήσουν με το δεξί την πορεία τους.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει τις νίκες και πριν πάει, 4η αγωνιστική, στη Μαδρίτη να έχει κάνει το απόλυτο (3/3), ώστε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο πρώτο σκληρό κι απαιτητικό ματς της ερχόμενης σεζόν.



Επιπλέον ακολουθεί το πρώτο ταξίδι στην γειτονική χώρα και συγκεκριμένα στην ασιατική της πλευρά για το ματς με την Φενέρ, το οποίο είναι ακόμα ένα απαιτητικό παιχνίδι, όπου οι πράσινοι θα κληθούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Έπειτα ακολουθούν δύο βατές αναμετρήσεις με Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ και τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, πριν ο «επτάστερος» φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στις 8 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Euroleague.

Συνοπτικά το μεγάλο πλεονέκτημα του «Επτάστερου» είναι ότι από τα 17 πρώτα ματς θα δώσουν τα 10 εκτός έδρας με αρκετά να είναι εύκολα, ώστε οι πράσινοι να μπορέσουν να τελειώσουν τον πρώτο γύρο με ένα καλό ρεκόρ που θα τους βοηθήσει στο πλασάρισμά τους στο τέλος της regular season.

Τέλος, στο δεύτερο γύρο οι πράσινοι θα έχουν μεγάλο όπλο το κάστρο τους, το οποίο θα είναι ανακαινισμένο και με τον κόσμο ακόμα περισσότερο διψασμένο για διακρίσεις και νίκες με αποτέλεσμα να δημιουργεί μια ξεχωριστή και ταυτόχρονα καυτή ατμόσφαιρα.



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News