Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις και το σενάριο για Τόκο Σενγκέλια

Τι πραγματικά ισχύει στην υπόθεση του Γεωργιανού σταρ ο οποίος έπαιξε τις τελευταίες εβδομάδες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Επτάστερου;

Tornike "Toko" Shengelia

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της εκπομπής του SDNA, «Magic Euroleague» έδωσε την απάντηση στο πολυσυζητημένο θέμα του Τόκο Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο Σενγκέλια είναι από τις περιπτώσεις που συζητήθηκαν.

Δεν προέκυψε κάτι περισσότερο, πολύ απλά γιατί και ο Αταμάν ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να βάλει έναν πολύ καλό παίκτη, αλλά να μπορεί να παίξει «5» και «4», ή να παίξει «4» και να παίξει και «5».

Να παίζει μια θέση για να είναι εγκλωβισμένοι όλοι εκεί σε ένα traffic 40 λεπτών, Μήτογλου, Χουάντσο, Σενγκέλια, δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Εργκίν Αταμάν δεν ήθελε να φορτώσει επιπλέον το «4» βγάζοντας από το κάδρο χρόνο από τους υπόλοιπους παίκτες στη θέση αυτή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News