Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο... μέλλον για Λεσόρ!
Με την παραμονή και του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι επισημοποιήθηκε ότι ο κορυφαίος σέντερ της ηπείρου θα παίζει και του χρόνου γύρω στα 30 λεπτά.

Από τη στιγμή που ο Εργκίν Αταμάν δεν έβρισκε τον παίκτη που θα μοιραζόταν τη θέση με τον Ματίας Λεσόρ καλά έκανε και εμπιστεύτηκε τους παίκτες που έβαλαν καθείς το λιθαράκι του για να έρθουν οι κούπες. Ο Γάλλος ανήκει στη κατηγορία των παικτών που αρέσουν πολύ. Σκληροτράχηλος, εθισμένος στη σκληρή δουλειά, με μεγάλη καρδιά.
Στοιχεία πολύ σημαντικά για εμάς γιατί είναι ο τύπος του αθλητή που θα πήγαινες μαζί του στον πόλεμο. Η πορεία του είναι διαρκώς ανοδική κι η φετινή σεζόν χαρακτηριστική του τι μπορεί να κάνει εντός παρκέ. Το πιο ενθαρρυντικό κομμάτι είναι η βελτίωση που παρουσίασε σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού στο πρόγραμμα του Αταμάν, το οποίο του έδωσε πολλά λεπτά (30’+) σε συνθήκες τοπ-ανταγωνισμού.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι ο Ματίας δε θέλει ακόμα δουλειά στις βολές π.χ, Αν οι συμπαίκτες του εμφανιστούν του χρόνου βελτιωμένοι, τότε κι αυτός θα παίρνει περισσότερες ανάσες, αφήστε που δεν θα χρειάζονται προσευχές πριν κάθε αγώνα να μην λαβωθεί!
Βλέπετε ο συγκεκριμένος παίζει πάντα στα κόκκινα, πατά παρκέ με λογική κομάντο, για να χτυπήσει και να χτυπηθεί, να καταθέσει ότι έχει. Δε θα …κλέψει, δεν θα αράξει, δεν θα λουφάρει, μήτε θα εξοικονομήσει δυνάμεις. Στο κομμάτι της ιδιοσυγκρασίας θυμίζει Λάσμε και Γκιστ μαζί, με τη διαφορά ότι ο Γάλλος είναι νεαρός άρα και πιο θερμόαιμος.
Δημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Προβάρει τα πράσινα ο Λαφόντ, τι πληρώνει ο Παναθηναϊκός»
- «Φωτιές» στο Ντένβερ: «Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Βαλαντσιούνας θα αγωνιστεί στους Νάγκετς»
- Αμερικανός ρεπόρτερ: «Είναι προφανές ότι ο Βαλαντσιούνας θέλει να συνεχίσει εκτός NBA»
- «Πιέζει» για Παναθηναϊκό η σύζυγος του Γιόνας Βαλαντσιούνας (vid)
- A Bola: «Κινείται για Μπεγκραουΐ ο Παναθηναϊκός»