«Αυτή είναι η αλήθεια των σχέσεων Παναθηναϊκός-Παπαγιάννη»

Ο δημοσιογραφικός, Χρήστος Ρομπόλης ανέλυσε στο bwinΣΠΟΡ FM τις σχέσεις που έχει ο Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ρεάλ - Παναθηναϊκός 42-30: Μοναδικός διασωθέντας ο Παπαγιάννης (pic)

Ο Παναθηναϊκός το περσινό καλοκαίρι είχε κάνει πρόταση ανανέωσης στον Γιώργο Παπαγιάννη, ωστόσο εκείνος προτίμησε να μην υπογράψει και συνέχισε την καριέρα του στη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη εκείνη την περίοδο.

Μάλιστα μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε επί του θέματος, ενώ στην πορεία ακούστηκαν διάφορα και για τις σχέσεις των δύο πλευρών εμπλέκοντας στο στόρι και τον μάνατζερ του παίκτη.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ρομπόλης αναφέρθηκε στο bwinΣΠΟΡ FM για τις σχέσεις των δύο πλευρών, θέλοντας να βάλει κι εκείνος τα πράγματα στη θέση τους.



Αναλυτικά όσα ανέφερε στο σταθμό:

«Δεν έχουν χαλάσει οι σχέσεις. Έχω την αίσθηση ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό κάποια στιγμή. Όχι τώρα προφανώς.

Έχει κάνει πάντως μονοετές συμβόλαιο με την Μονακό, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Όπως βλέπω τώρα ότι πήγε η αγορά και οι βασικοί στόχοι του Παναθηναϊκού χάθηκαν, όπως ο Τάις ή ο Μπιτάτζε, εγώ θα τον είχα κλείσει τον Παπαγιάννη. Νομίζω ότι θα ήταν μια χαρά επιλογή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News