Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή ψηλού θα... έρθει!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην αποκτήσει κάποιον ψηλό έπειτα από απόφαση του Εργκίν Αταμάν, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι η υπόθεση τελειώνει εδώ.

Παναθηναϊκός: Η εμφάνιση του Βιλντόζα τον «κόβει» από το ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να διατηρήσει το ρόστερ του σε μεγάλο βαθμό ως έχει, κρατώντας έναν κορμό που τον οδήγησε πέρυσι στις επιτυχίες και παράλληλα ν’ αποκτήσει και τον Λορέντζο Μπράουν.

Σίγουρα η περιφέρεια δυνάμωσε ακόμη περισσότερο από πέρυσι με την τελευταία κίνηση να ήταν ένας παίκτης που αγωνίζεται στη frontline και θα πλαισίωνε ιδανικά τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος πέρυσι τράβηξε μεγάλο κουπί μόνος του.

Ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει παίκτη που να κάνει τη διαφορά αρχικά και δεύτερον που θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και μέχρι να τον βρει, τότε δε θα προχωρήσει στην απόκτησει κάποιου απλά για να πάρει παίκτη.



Κάπως έτσι οι πράσινοι διατήρησαν τον Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι στο ρόστερ τους, έχοντας μια ασφαλιστική δικλείδα κι έπειτα είναι δεδομένο πως θα συνεχίσουν να ψάχνουν ψηλό στην αγορά, ώστε όταν βρουν τον κατάλληλο παίκτη να τον αποκτήσουν.

Σίγουρα αυτή η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει άμεσα, όμως ο Παναθηναϊκός δεδομένα μέσα στη σεζόν θα κοιτάζει την αγορά των ψηλών και παράλληλα και την πρόοδο του Πολωνού σέντερ που διατήρησε στο ρόστερ του.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Μπαλτσερόφκσι είναι ένας παίκτης με τρομερό potential, αλλά και πολύ… άγουρος για τόσο υψηλό επίπεδο, ο οποίος με ήδη έναν χρόνο στην πλάτη στην Euroleague ίσως μπορέσει να παρουσιάσει ένα διαφοτερικό πρόσωπο πλέον.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News