Παπαθεοδώρου: «Ο Παναθηναϊκός ροχαλίζει - Μεταγραφή σε θέση έκπληξη!» (vid)

Την υπόθεση του Ιωαννίδη ανέλυσε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου που σχολίασε και την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Παπαθεοδώρου: «Ο Παναθηναϊκός ροχαλίζει - Μεταγραφή σε θέση έκπληξη!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:

«Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Βλέπω από τις αντιδράσεις γενικώς και του Ιωαννίδη και του Αλαφούζου ότι δεν υπάρχει πολύ μεγάλη ζέση αυτή τη στιγμή για να γίνει μια μεταγραφή.

Όταν πιέζει μια ομάδα του βεληνεκούς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πιο πιθανό είναι να γίνει παρά να μη γίνει. Μπορεί να λέει ο Αλαφούζος ότι θα τον δώσει αν έρθει πρόταση 45 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ποτέ.

Επειδή η περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία είναι χαρακτηριστική και νωπή, επειδή φέτος η αξία του είναι μισή από τα 25 εκατ. ευρώ, δίχως να φταίει το παιδί, δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τόσο σύντομα αυτή τη στιγμή.

Δεξιά-αριστερά ακούγεται ότι ο Κομπότης έχει μεγάλο ποσοστό στην πώληση του ποδοσφαιριστή. Το θέμα μεταξύ ΠΑΟ-Λεβαδειακού έχει διευθετηθεί, αλλά αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσει ο Παναθηναϊκός. Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στα συμβόλαια.

Ξαναλέω, είναι δουλειά του Παναθηναϊκού που μετά και την αποπομπή Βασιλαρά, δεν έχει υπεύθυνο επικοινωνίας και τρώει τον βομβαρδισμό δικαίως τους τελευταίους μήνας. Δε δέχεται άδικα την κριτική. Είναι παρακινδυνευμένο να πω αν θα φύγει ο Ιωαννίδης. Ας περιμένουμε τα προκριματικά, πώς θα κυλήσουν…

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με μεταγραφές, ο Παναθηναϊκός ροχαλίζει. Όχι κοιμάται, έχει και κρεατάκια…Μπορεί να πάρει κι άλλους δύο τις επόμενες μέρες. Δεν έχω ονόματα. Δεν θα είναι ο Σακίρι. Η θέση που θα πάρει ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι έκπληξη, στόπερ και αριστερό μπακ. Θα δούμε.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr