Παναθηναϊκός: Τι «ιδιαίτερο» θα έχουν οι αγώνες στο Καλλιμάρμαρο
Ο Παναθηναϊκός Aktor βρίσκεται μία… έγκριση μακριά από την οριστική χρησιμοποίηση του Καλλιμάρμαρου, ενόψει του φετινού «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Η Ολομέλεια της ΕΟΕ ενέκρινε ομόφωνα το σχετικό αίτημα του Παναθηναϊκού και πλέον το ζήτημα έχει μπει στην τελική ευθεία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, καθώς το Καλλιμάρμαρο είναι αρχαιολογικός χώρος και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει και την τελική άδεια, η οποία πια θεωρείται σχεδόν τυπική.
Το «ιδιαίτερο» είναι πως ο Επτάστερος δεν μπορεί να τοποθετήσει καμία διαφήμιση εντός του Καλλιμάρμαρου στους αγώνες του Σαββάτου (21/9) και φυσικά δεν προτίθεται να το κάνει, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται.
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» αναμένεται να διοργανώσουν την συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο.
Τέλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θέλουν να διοργανώσουν μία σειρά από δραστηριότητες, με τη συμμετοχή παιδιών και όχι μόνο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με επική ατάκα οι δηλώσεις μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός, πρόγραμμα: Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ – Ημέρα, ώρα και κανάλι
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Βόλος – Παναθηναϊκός 0-1
- Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση του Βόλου για τα εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
- Νίστρουπ στους διαιτητές: «Αφήστε μας να παίξουμε...» – Έξαλλος στον Βόλο!