Παναθηναϊκός: Σκέτη μαγεία αυτό που θα γίνει στον Επτάστερο!

Σλούκας και Μπράουν προς τα 34 τους, δεδομένα έχουν ακόμα 2-3 καλά χρόνια μπάσκετ μπροστά τους, είναι όμως και σίγουρο πως ο χρόνος θα αρχίσει να τους παίρνει ένταση, πέταγμα, ταχύτητα και αντοχές.

«Πριμ» έκπληξη απο Γιαννακόπουλο - Νοίκιασε δώρο σκάφος στους παίκτες

Φυσικά, επειδή μιλάμε για άρτια προικισμένους τεχνικά αθλητές σίγουρα θα διατηρήσουν στοιχεία που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Την τεχνική κατάρτιση, την επαφή με την μπάλα, δεν μπορεί να του τα πάρει εύκολα ο χρόνος. Όλοι οι μεγάλοι αθλητές όμως, μετά από μία ηλικία, χρειάζονται προστασία.

Προστασία που στην παρέχει ο προπονητής σου, ο σύλλογος που αγωνίζεσαι, η κατεύθυνση και ο τρόπος που θα σε πλαισιώσει η ομάδα σου.

Ο Αταμάν έφερε στην Αθήνα τον καλύτερο διαθέσιμο πόιντ γκαρντ που κυκλοφορούσε στο παζάρι για να τον ταιριάξει με τον Κώστα, στην ιδεατή περίπτωση του χρόνου θα μοιράζονται τον χρόνο και την καταπόνηση από τους αντιπάλους, έχοντας δίπλα τους και Γκραντ, Ναν που τα καταφέρνουν με το κατέβασμα μπάλας.

Συνδυασμός κλάσης που δεν συναντάται εύκολα και που κάνει το τριφύλλι φόβητρο. Αρκεί να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να προστατευτούν οι βετεράνοι ώστε να εμφανιστούν στο απόγειο της φόρμας τους την άνοιξη.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News