Παναθηναϊκός: Απορίας άξιο στον ποδοσφαιρικό...

Σαν να μην έφτανε η μεταγραφική νηνεμία, αναρωτιέσαι σε τι κατάσταση θα βρεθεί η ομάδα σε λίγες μέρες έχοντας κάνει προετοιμασία χωρίς τους βασικούς, δίχως γερά φιλικά στα πόδια της και με το πρωτάθλημα να ξεκινά τέλη Αυγούστου.

Οριστικό: Πλέι οφ με τέσσερις ομάδες στη Superleague

Άρα θα είναι και χωρίς ρυθμό! Η Ελλάδα ως χώρα έχει ένα άλυτο πρόβλημα: δεν μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημά της νωρίτερα, όπως κάνουν οι περισσότερες χώρες που στέλνουν ομάδες στα προκριματικά της ΟΥΕΦΑ.

Μετά γκρινιάζουμε γιατί μετά οι σύλλογοί μας βρίσκουν σχεδόν πάντα στα προκριματικά ομάδες πιο έτοιμες – Σκανδιναβοί, Ανατολικοευρωπαίοι και Κεντροευρωπαίοι, Κύπριοι, Ισραηλινοί, Βαλκάνιοι, έχοντας καταλάβει ότι χρήματα φέρνει μόνο η Ευρώπη, έχουν προσαρμόσει έτσι το καλεντάρι τους ώστε το καλοκαίρι να είναι σε καλή κατάσταση.

Κάποτε βάζαμε πέντε ομάδες στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ αλλά τότε υπήρχαν χρήματα και οι ελληνικές ομάδες είχαν μονάδες που μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά – τώρα τέτοιες πολυτέλειες δεν υπάρχουν.

Μαχητικότητα και μεγάλη θέληση είναι τα όπλα σου, μόνο που αυτά το έχει κι ο αντίπαλος, οπότε ευχόμαστε το κλαμπ να μην ζήσει άλλη Γκαμπάλα, άλλη Μακάμπι, άλλη Οντένσε! Θα ναρκοθετηθεί η χρονιά (για τους χιλιογραμμένους λόγους) πριν καν αυτή αρχίσει!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News