«Αυτός είναι ο ιδανικός ψηλός για τον Παναθηναϊκό»

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Ζέρβας εξέφρασε την άποψη πως ο Τορνίκε Σενγκέλια είναι ο ιδανικός ψηλός για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ποιον ξένο «έκοψε» ο Αταμάν για τον πέμπτο τελικό!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του και να προχωρήσει στους στόχους της επόμενης σεζόν, οι οποίοι είναι οι ίδιοι με αυτούς της περασμένης σεζόν.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όμως αρκετά εξ’ αυτών δεν έχουν βάση και άλλα δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν, καθώς οι παίκτες που ήταν στο στόχαστρο αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο NBA.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δημοσιογράφος, Νίκος Ζέρβας εξέφρασε τη δική του άποψη αναφορικά με τον ιδανικό ψηλό που θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό και σίγουρα αποτελεί πάντα μία λύση για τους πράσινους σε περίπτωση που μπορέσουν να κινηθούν για εκείνον.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Γνώμη μου είναι ότι από EuroLeague, αν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο, ο ιδανικότερος είναι ο Τορνίκε Σενγκέλια. Λέω παικτικά τι θα μου ταίριαζε εμένα, με βάση τη φιλοσοφία Αταμάν.

Κάποιος μπορεί να σου πει ότι χρειάζεται έναν «δεινόσαυρο». Εγώ λέω ότι επειδή δεν πολυαρέσκεται σε αυτά, ένα παιδί το οποίο σουτάρει καλά την μπάλα, έχει πολύ post παιχνίδι και σε κάποια σχήματα μπορεί να παίξει και στο «5». Πέρσι έκανε φοβερή σεζόν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News