Πατέρας Μήτογλου: «Ο Μπαρτζώκας πήρε τηλέφωνο τον Ντίνο...» (pic)

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πατέρας του Ντίνου Μήτογλου, Δημήτρης στην εφημερίδα «ΦΩΣ», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ενδιαφέρον του Μπαρτζώκα για τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή, αλλά και στη θέση που προτιμά.

Πατέρας Μήτογλου: «Ο Μπαρτζώκας πήρε τηλέφωνο τον Ντίνο...» (pic)

Αναλυτικά ένα απόσπασμα όσων είπε στο «ΦΩΣ»:

«Ο Μπαρτζώκας τον είχε πάρει ο ίδιος προσωπικά και του είχε πει ότι ο οργανισμός του Ολυμπιακού τον θέλει πριν πάει στις ΗΠΑ. Τελικά αποφάσισε να πάει στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου και πρόσφατα ο Μπαρτζώκας τον είχε πάρει τηλέφωνο, δύο φορές μάλιστα, πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

«Είναι αλήθεια. Δεν ξέραμε πότε θα έπεφτε η ποινή όμως. Έδειξε ενδιαφέρον ανθρώπινο ο Μπαρτζώκας.»

Έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό;

«Εγώ δεν ξέρω κάτι.»

Πότε λήγει το συμβόλαιό του;

«Το 2026. Επέμενα εγώ για 2025, αλλά στον Παναθηναϊκό ήταν κάθετοι.»

Περιμένατε ότι ο Ντίνος τόσο γρήγορα θα παίξει τόσο καλά μετά τη μεγάλη του αποχή;

«Τόσο καλά δεν το περίμενα. Όμως πόνταρα σε ένα πράγμα: ο Ντίνος όταν είναι μέσα στα γήπεδα είναι πολύ χαρούμενος. Ήξερα ότι μετά τον… Γολγοθά που πέρασε θα επανέλθει γιατί το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει.»

Πατέρας Μήτογλου: «Ο Μπαρτζώκας πήρε τηλέφωνο τον Ντίνο...» (pic)

Δεν το κάνει μόνο για τα χρήματα.

«Είναι άνθρωπος που αγαπάει πολύ τηδουλειά του. Αυτό ισχύει για όλες τις δουλειές: όταν αγαπάς πολύ τη δουλειά σου και δεν την κάνεις μόνο για τα λεφτά, δεν γίνεται να μην πετύχεις αργά ή γρήγορα. Σε αδικήσουν δεν σε αδικήσουν. Αυτό λέω στους γιους μου από παιδιά που ήταν.»

Ποιος προπονητής τον δούλεψε πιο καλά;

«Ο κόουτς Ροδόπουλος και οι προπονητές που είχε ο Ροδόπουλος. Είχε ένα πρόγραμμα αμερικάνικο που μου άρεσε πολύ. Και από τότε τον ήθελε «τριάρι», ενώ φαινόταν ότι με το ύψος που θα πάρει είναι για «τεσσάρι».»

Και «πεντάρι».

«Ναι, παίζει και στο «πέντε».»

Εσείς τι θέση θέλατε;

«Εγώ έλεγα «τεσσάρι».»

Ο Ντίνος; Του αρέσει το «πέντε»;

«Όχι, δεν του αρέσει . Προτιμάει «τεσσάρι». Όταν έγινε 18-19 ετών και μπήκε στις Εθνικές και πήγε στο κολέγιο στις ΗΠΑ, καθιερώθηκε ως «τεσσάρι».»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News