Παναθηναϊκός στο Καλλιμάρμαρο: Το πιο φαντασμαγορικό event που θα υπάρξει!

Η εικόνα ενός γεμάτου Παναθηναϊκού Σταδίου στα τέλη του Σεπτέμβρη, με τον κόσμο να φισκάρει τον χώρο και να ανεμίζει τις πράσινες σημαίες του κάτω από την Ακρόπολη είναι ότι πιο υπέροχο θα μπορούσε να γίνει στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπολου.

Παναθηναϊκός: Πάνω από δύο... ΟΑΚΑ η χωρητικότητα στο Καλλιμάρμαρο!

Η εικόνα του Πατριάρχη, ταλαιπωρημένου από προβλήματα υγείας, να στέκεται δίπλα σε Μποντίρογκα, Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Βράνκοβιτς, Μποντιρόγκα στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του στο ΟΑΚΑ -λίγο καιρό πριν περάσει στην αθανασία- είναι για εμάς η πιο εύγλωττη σύνθεση της παρουσίας του και της προσφοράς του στο Σύλλογο που λάτρεψε.

Μια αληθινή στάση ζωής, ένα μανιφέστο οπαδού, ο ΠΑΟ υπάρχει για να είσαι εκεί δίπλα του πάντα, σε κάθε περίσταση.

Όλα τα άλλα, καταστροφές και θρίαμβοι, νίκες και ήττες μικρότερη σημασία έχουν: αυτό που μετράει είναι να ζεις με και για τον Σύλλογο. Ο Παύλος υπήρξε τυχερός γιατί είχε εξασφαλίσει θέση στην ιστορία όσο ακόμα ζούσε.

Αμφιβάλλουμε βέβαια αν υπάρχει ιστορία, τόσο μεγάλη να τον χωρέσει, γιατί άλλος σαν αυτόν δεν θα υπάρξει ποτέ. Στη δική του περίπτωση η μνήμη του θα είναι όντως αιώνια.

Κάτι σαν σημάδι στην καρδιά, που ο Πρόεδρος φεύγοντας άφησε σε όποιον την ομάδα αγαπάει, για να του θυμίζει πως κάθε μέρα χωρίς τον Επτάστερο είναι μια χαμένη μέρα. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα υπάρχει μεγάλη συγκίνηση τον Σεπτέμβρη…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News