Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ανιδιοτελής με απίστευτο πάθος για τον Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι εκρηκτικός, δεν το έχει σε τίποτα να χαλάσει τον κόσμο αν θεωρεί ότι έχει δίκιο.

Άναψε καπνογόνο στο ανοικτό πούλμαν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (vid)

Έχει αναρίθμητους εχθρούς ακόμα κι εντός Παναθηναϊκού, υπάρχουν κάμποσοι που δεν τον βλέπουν με το καλύτερο μάτι.

Για την οικονομία της κουβέντας ας πούμε ότι έχει πάνω του χίλια κακά. Ένα μόνο δεν γίνεται να μην παραδεχθείς: την ανιδιοτέλεια του.

Σε μια εποχή που ο κόσμος του αθλητισμού έχει γεμίσει από ανθρώπους που προσδοκούν κέρδη (τα οποία δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα χρήματα αλλά και με την αναγνωσιμότητα, την δημοφιλία ακόμα και την ίδια την εξουσία), ο DPG δεν θέλει τίποτα άλλο πέρα από το να ζει στον Παναθηναϊκό και για τον Παναθηναϊκό.

Η μοναδική ανταπόδοση είναι ότι αυτό το πάθος για την ομάδα, του χαρίζει έντονη και πραγματική ζωή. Το πάθος συχνά προκαλεί καταστροφές, αλλά καμιά φορά κάνει και θαύματα.

Σαν την φετινή απίθανη σεζόν που ζήσαμε. Σαν αυτά που περιμένουμε να δούμε όταν το ΟΑΚΑ αποπερατωθεί.

Σαν το ραντεβού του Σεπτέμβρη στο Παναθηναϊκό Στάδιο που ήδη περιμένουμε πως και πως κάτι μας λέει ότι θα γράψει ιστορία παγκόσμια…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News