Παναθηναϊκός: Τι να πεις για τον Κώστα Σλούκα...

Χαζεύοντας τις φωτογραφίες της μυθικής χρονιάς που πέρασε στεκόμαστε περισσότερο σε αυτές του Κώστα Σλούκα στα παιχνίδια που έκριναν τίτλους.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 83-76: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Γυαλισμένο μάτι μετά από καλάθια, πεταγμένες φλέβες από έκσταση όταν απευθύνεται στον κόσμο, λυτρωτικά χαμόγελα ικανοποίησης όταν σηκώνει τα τρόπαια.

Από ένα άνθρωπο τέρμα παθιασμένο για αποδείξεις, που δεν ήταν και από μικρός Παναθηναϊκός. Τι είναι το πάθος;

Οι ερμηνείες είναι περισσότερες από μία. Έντονο συναίσθημα ανώτερο της λογικής λένε μερικοί, μικρή διαφορά από την τρέλα που τη λογική την καταργεί.

Αν προκαλεί κοινές αντιδράσεις πως γίνεται να καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως άνθρωποι σαν τον Σλούκα είναι μοναδικές περιπτώσεις – το υπογραμμίζουμε απλά γιατί γι αυτό κανείς δεν αμφιβάλει πια.

Όπως και για το γεγονός ότι θα βλέπουμε τον Κώστα συχνά στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος της μυθικής του καριέρας κι ας μην μεγάλωσε στο τριφύλλι στην καρδιά κι ας πήρε μακριά από τον Παναθηναϊκό τις πρώτες καθοριστικές συμβουλές για το πως θα μεγαλώσει παικτικά και πως θα εκτοξεύσει την καριέρα του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News