Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Επτάστερος στην Ευρωλίγκα!

Από το 1996 δεν έχει βρεθεί ομάδα να στερήσει από τον Παναθηναϊκό τρόπαιο πρωταθλητή Ευρώπης.

Παναθηναϊκός: Τα δύο «μπαμ» πίσω από τις δηλώσεις Αταμάν!

Κάποια στιγμή οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες κάτι μας λέει ότι θα μαζέψουν υπογραφές και θα υποβάλουν αίτημα στην διοργανώτρια αρχή να αποκλείσει το τριφύλλι από το θεσμό και να τον στείλει στην… Αδριατική λίγκα ει δυνατόν ισοβίως. Στο ανώτατο επίπεδο με την παρουσία του ο Επτάστερος είναι σαν να νοθεύει τον ανταγωνισμό.

Διότι όλοι γνωρίζουν πως έτσι και φτάσει, όχι σε τελικό, αλλά έστω σε ημιτελικό, οι πιθανότητες να κερδίσει είναι διπλάσιες από αυτές που έχει οποιαδήποτε άλλη ομάδα ό,τι και να της συμβεί. Με την Φενέρμπαχτσέ ο πρωταθλητής προ εβδομάδων ήταν συγκλονιστικά ανώτερος της.

Στον τελικό με την Ρεάλ αν απομόνωνες το β΄ ημίχρονο νόμιζες ότι έπαιζαν άντρες εναντίον αγοριών, απέναντι στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα αυτό που για μήνες έπαιζε το ομορφότερο μπάσκετ. Η “βασίλισσα” στον τελικό προηγήθηκε με 14 πόντους πριν αρχίσει το ματς.

Ε και; Σε κάθε περίπτωση όλοι ξέραμε (ειδικά όταν το τριφύλλι ροκάνισε την διαφορά, με το γήπεδο να πάλλεται από ενθουσιασμό από τον κόσμο) πως στο τέλος θα σήκωνες για έβδομη φορά την κούπα.

Απλά περιμέναμε να δούμε πώς κι ομολογούμε ότι ο τρόπος που το κατάφερε το κλαμπ ήταν εντυπωσιακός.

Ακόμα κι αν γνωρίζαμε το φινάλε, η παράσταση υπήρξε σπουδαία. Ευτυχώς που δεν δικαιώθηκε η πρόβλεψη του προέδρου για …91-90 με σουτ Σλούκα στην εκπνοή αν και πάλι η κατάληξη θα ήταν η ίδια! Αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σε τελικό δεν θες!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News