Ίννα Ιννάκι: «Δωρεάν πρόσβαση στο Sugarbabestv στον Βεζένκοφ εφ' όρου ζωής αν υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Η γνωστή παραγωγός ερωτικών ταινιών προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει πραγματικότητα την επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Ίννα Ιννάκι: «Δωρεάν πρόσβαση στο Sugarbabestv στον Βεζένκοφ εφ' όρου ζωής αν υπογράψει στον Ολυμπιακό»

Συγκεκριμένα, η Ίννα είπε στο gazzetta μεταξύ άλλων ότι… «πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους μου μπασκετμπολίστες.

Ο Σάσα πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα, εκεί που τον αγαπούν και τους αρέσει να τον βλέπουν να παίζει. Είναι ωραίο να τον έχουμε στην Ελλάδα, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλο το ελληνικό μπάσκετ.

Πιστεύω, πως θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα η χρονιά με τον Βεζένκοφ εδώ, γιατί μας ανεβάζει την αδρεναλίνη κάθε φορά που παίζει, όπως ακριβώς άλλωστε κάνει τόσα χρόνια και η… Sugarbabestv».»

Η Ίννα, όμως, η οποία είναι ιδιαίτερα ένθερμη οπαδός του Βεζένκοβ, όπως μας αποκάλυψε, θέλει να το πάει και ένα βήμα παραπέρα.

Έτσι από τη στιγμή που ο μπασκετμπολίστας θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, θα του χαρίσει μια εφ’ όρου ζωής δωρεάν πρόσβαση στο Sugarbabestv για να είναι, όπως λέει, «πάντα κεφάτος στους αγώνες του».

Επίσης, η ίδια δήλωσε πως από τη στιγμή που ο παίκτης γυρίσει στον Ολυμπιακό θα δώσει για ένα μήνα δωρεάν είσοδο στην ιστοσελίδα της εταιρείας της και σε όλο το team του μπασκετικού Ολυμπιακού, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News