«Ακούγεται έντονα του Σενγκέλια για Παναθηναϊκό, στη λίστα ο Καμίνσκι»

«Ακούγεται έντονα του Σενγκέλια για Παναθηναϊκό, στη λίστα ο Καμίνσκι»

Κυκλοφορούν πολλά σενάρια για την τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ολοένα και περισσότερες γίνονται οι αναφορές για τον Τορνίκε Σενγκέλια, ενώ «παίζει» και η ενδιαφέρουσα περίπτωση του Φρανκ Καμίνσκι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sportdog.gr:

«Ήδη ακούγεται έντονα το όνομα του Τορνίκε Σενγκέλια, που και πέρυσι είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά πριν τελικά μείνει στην Βίρτους Μπολόνια.

Ένα ακόμη όνομα, που είναι στην λίστα του εφτάστερου είναι ο Φρανκ Καμίνσκι, που έπαιξε στην Παρτίζαν. Αλλά ο Καμίνσκι δεν έχει ιδιαίτερη τύχη. Είναι παίκτης με προσόντα, αλλά στη Παρτίζαν δεν έκανε κάτι σπουδαίο.

Βέβαια υπάρχει και η αγορά του ΝΒΑ, όπου οι λύσεις είναι περισσότερες. Είναι και εκλεκτές, όπως είναι αυτή του τρομερού σουτέρ Ντάβις Μπέρτανς.

Ο Λετονός «κόπηκε» πριν από μερικές μέρες από τους Χόρνετς και στα 32 του δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη. Τον θέλουν, πάντως, ήδη στο ΝΒΑ οι Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Μπέρτανς είναι «4άρι», που δεν μπορεί να μαρκάρει στο «5», ειδικά παίκτες, όπως ο Φαλ και ο Μιλουτίνοφ. Αλλά στην επίθεση είναι «πιστόλι», αφού τα βάζει από τα 8 μέτρα. Τον Λετονό τον ήθελε πολύ παλιότερα ο Ολυμπιακός, αλλά ο παίκτης είχε προτιμήσει το ΝΒΑ.

Υπάρχει επίσης στην αγορά του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη και ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι, ο Γεωργιανός, που έπαιζε στους Μπακς μαζί με τον Γιάννη.

Τελευταίως ο «Μάμου» ήταν στους Σπερς, αλλά το μέλλον του στο ΝΒΑ δεν είναι σίγουρο. Τον Γεωργιανό τον είχε ψάξει πέρυσι ο Μπετσίροβιτς, αλλά ο αριστερόχειρας πάουερ-φόργουορντ είχε προτιμήσει να μείνει στο ΝΒΑ.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News