Στα πράσινα το Παναθηναϊκό Στάδιο (vid)

Στα πράσινα το Παναθηναϊκό Στάδιο (vid)

Ο Παναθηναϊκός θα διοργανώσει τον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο και ήδη ένα συγκεκριμένο βιντεάκι έχει γίνει viral.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία απόφαση, η οποία αναμένεται να υλοποιηθεί και στην πράξη, καθώς ο τελικός του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναμένεται να διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως το κανάλι Up Stories είχε καταγράψει πριν από περίπου τρία χρόνια, στις 16/3/2021 το κέντρο της Αθήνας όταν είχε βαφτεί πράσινο για να τιμήσει την ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Μέσα στο βίντεο αυτό βρισκόταν φυσικά και το Παναθηναϊκό Στάδιο, το οποίο είχε ντυθεί στα πράσινα και σήμερα, τρία χρόνια σχεδόν μετά, αυτό το υλικό γίνεται πιο ιστορικό από ποτέ, όπως σημειώνει και ο δημιουργός, λόγω της επικείμενης διοργάνωσης του τελικού του τουρνουά.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News