Παναθηναϊκός: Νέο ξέσπασμα Γιαννακόπουλου!

Γιαννακόπουλος για τα μέτρα: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη - Μπράβο στην Κυβέρνηση!» (vid)

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω του Instagram ξέσπασε για μία ακόμη φορά αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά δρώμενα του μπάσκετ.

Ο ελληνικός αθλητισμός σε γενικότερο πλαίσιο έχει ν’ αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και ένα απ’ αυτά βρίσκονται και στο χώρο του μπάσκετ.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει φροντίσει να επισημάνει πολλές φορές ένα από τα πολλά προβλήματα που διαθέτει ο χώρος του μπάσκετ, καθώς στόχος του είναι να βελτιωθούν όλα και να πραγματοποιούνται ομαλά.

Από εκεί και πέρα ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ για μία ακόμη φορά φρόντισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να θυμίσει τις εκλογές της ΕΟΚ το 2021, οι οποίες μόνο καθαρές δεν είναι όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τα γραφόμενα του story που έχει γίνει αναδημοσίευση.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News