Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Χτυπάει» ΝΒΑer έκπληξη ο Επτάστερος!

Σύμφωνα με Ιταλικό μέσο, ο Επτάστερος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση ενός παίκτη από το ΝΒΑ για να είναι ο εκλεκτός που θα… καπαρώσει την τελευταία θέση του ψηλού στο ρόστερ.

panathinaikos-bc-nba

Όπως αναφέρεται, ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις διαθέσιμες επιλογές από την αγορά του NBA αφού οι περισσότεροι παίκτες από την Ευρωλίγκα έχουν ήδη αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό τους.

Το όνομα – έκπληξη δεν είναι άλλο από αυτό του Σάντρο Μαμουκελασβίλι ο οποίος έχει θητεία τριών ετών στον μαγικό κόσμο αφού έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο 25χρονος αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας και αποτελεί μία προσιτή λύση για την ρακέτα του Τριφυλλιού.

Οι Τεξανοί έχουν αφήσει ελεύθερο τον παίκτη να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα από την Αμερικανική αγορά και εφόσον δεν επιτευχθεί κάποιο deal, θα εξετάσει τις επιλογές του και στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News