Παναθηναϊκός: Τώρα που το μετάνιωσαν με Σλούκα είναι αργά...

Όταν ο Κώστας Σλούκας αποφάσισε να αποχωρήσει από το λιμάνι και να πάει στον Παναθηναϊκό οι απέναντι συνασπίστηκαν γύρω από τον προπονητή τους, θεωρώντας ότι ο έμπειρος άσος έπιασε κορόιδα τους πράσινους, αρπάζοντας τους ένα σωρό λεφτά!

Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός έπεσε θύμα... ξανά!

Ένα χρόνο μετά μάλλον μετανιώνουν που άφησαν να τους φύγει ο πληρέστερος πόιντ των τελευταίων ετών.

Δεν μπορούμε να θυμηθούμε άλλον πλέι μέικερ τα τελευταία χρόνια που να απειλεί με τόσο μεγάλη συχνότητα και με τόσους διαφορετικούς τρόπους την αντίπαλη άμυνα, χωρίς αυτό να δημιουργεί πρόβλημα ασφάλειας στην ομάδα του από την άποψη ότι ο Κώστας δεν είναι κανένας σπουδαίος αμυντικός.

Είναι τεράστια υπόθεση οι φετινοί τίτλοι γιατί κατακτήθηκαν σε σεζόν που υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις αποτυχίας και το γεγονός αυτό είναι προσωπικό επίτευγμα τόσο του προπονητή, όσο και του μπροστάρη του στο παρκέ.

Ο Σλούκας έκανε τα πάντα κατά την διάρκεια της σεζόν, έδωσε νίκες στους τελικούς, προκρίσεις σε οριακά νοκ άουτ κι έκανε τη διαφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο 5ο παιχνίδι.

Έχει ένα σπάνιο ταλέντο, μία τρομακτική ικανότητα στο να ηγείται και να κάνει τους γύρω του καλύτερους.

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι έχει άριστη σχέση με τον προπονητή του, αλληλοβοηθούνται, δεν βλέπει ο ένας τον άλλο με μισό μάτι όπως γινόταν πέρσι στο λιμάνι.

Δεν μπορούμε να θυμηθούμε μετά την εποχή Ομπράντοβιτς άλλον προπονητή να βοηθά με τόσο μεγάλη συχνότητα τους παίκτες του, οι φετινές κούπες κατακτήθηκαν με ανωτερότητα, υπήρξαν κινήσεις και αποφάσεις του προπονητή μέσα στα παιχνίδια που έκαναν την διαφορά.

Η κυριότερη, ότι άφησε το ένστικτο των μεγάλων του παικτών να μιλήσει, εκεινοι πήραν από το χέρι τους συμπαίκτες τους και δημιουργήθηκε η διαφορά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr