Στο Καλλιμάρμαρο το «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα του Παναθηναϊκού και οι τελικοί του «Παύλος Γιαννακόπουλος» το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν στο Καλλιμάρμαρο!

Στο Καλλιμάρμαρο το «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, προχώρησε σε θετική εισήγηση για το παραπάνω αίτημα και η ολομέλεια της Επιτροπής, που συνεδρίαζε την Τρίτη (9/7) αποφάσισε να κάνει ομόφωνα δεκτό το αίτημα του «τριφυλλιού».

Το «Παύλος Γιαννακόπουλος», λοιπόν, το φιλικό τουρνουά στην μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του «τριφυλλιού», θα διεξαχθεί στο πιο ιστορικό αθλητικό venue του πλανήτη, με την παρουσία χιλιάδες κόσμου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι ημιτελικοί του τουρνουά (Παρασκευή 20/9) θα γίνουν σε κάποιο άλλο γήπεδο της Αθήνας, καθώς το ΟΑΚΑ δεν θα είναι απόλυτα έτοιμο, λόγω των εργασιών που γίνονται.

Όμως, οι τελικοί του φετινού «Παύλος Γιαννακόπουλος» (Σάββατο 21/9) θα διεξαχθούν στο Καλλιμάρμαρο, στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί το σημερινό παρκέ από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Επί της ουσίας, με την ομόφωνη έγκριση από την ολομέλεια της ΕΟΕ πέρασε το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο του αιτήματος και πλέον μένει και το τυπικό σκέλος, ώστε οι «πράσινοι» να αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό Στάδιο και να στρέψουν τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης στην Αθήνα.

Θυμίζουμε πως προσκεκλημένοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor θα είναι η Παρτιζάν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Αναντολού Εφές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr