Παναθηναϊκός: Δήλωση παραμονής από Κέντρικ Ναν!

Μήνυμα παραμονής μέσω δήλωσής του έστειλε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος αναδείχθηκε και ο πιο δημοφιλής παίκτης της Stoiximan Basket League.

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Ο Κέντρικ Ναν δεδομένα άλλαξε την ιστορία του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και φόρεσε την πράσινη φανέλα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός μιας τόσο μεγάλης μεταγραφής.

Μάλιστα ο Αμερικανός μπορεί να ήρθε στη χώρα μας με στόχο να βρει κάτι καλό στο NBA στην πορεία, ωστόσο μετά την εξέλιξη της σεζόν άλλαξε απόφαση, καθώς δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο της.

Πλέον κι ενώ άπαντες στους πράσινους βρίσκονται σε αναμονή για την υπόθεση του Ναν και το NBA, ο ίδιος με δηλώσεις του φρόντισε να στείλει μήνυμα παραμονής και να ηρεμήσει σε τεράστιο βαθμό όλον τον οργανισμό και τον κόσμο του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη του χρονιά ο Αμερικανός guard αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος αλλά και ο πιο δημοφιλής παίκτης σαρώνοντας έτσι τα ατομικά βραβεία με τη σειρά του.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι ο πιο δημοφιλής παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρόλο που πιστεύω ότι είμαι συγκρατημένος και χαμηλών τόνων ως άνθρωπος», δήλωσε για την διάκριση του ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» και επισήμανε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω πάνω στις δυνατότητές μου και να μαθαίνω το μπάσκετ κάθε μέρα και καλύτερα. Απολαμβάνω το γεγονός ότι λαμβάνω μεγάλη αναγνώριση για αυτό.

Ναι, περίμενα να έχω μια επιτυχημένη σεζόν όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό.

Περίμενα ότι θα έχω μια καλή ευκαιρία να δείξω τί μπορώ να κάνω», εξήγησε ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ των «πρασίνων» και τόνισε: «Γνωρίζω πως πάντοτε θα είμαι καλός όταν δουλεύω τόσο σκληρά όσο τη σεζόν που μας πέρασε. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Πιστεύω πως την επόμενη σεζόν θα είμαι ακόμη καλύτερος. 

Φίλοι του Παναθηναϊκού, ας το πάμε σε ένα επίπεδο που δεν έχει δει ποτέ το ελληνικό μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr