Κέντρικ Ναν: Η καταληκτική ημερομηνία για NBA και οι πιθανότητες

Παναθηναϊκός: Δεν είναι απλό αυτό που έγινε με τον Κέντρικ Ναν

Μετρημένες στα… δάχτυλα του χεριού είναι οι μέρες που έχουν απομείνει για να λήξει το NBA-out που υπάρχει στο συμβόλαιο του 29χρονου σούπερ σκόρερ του Επτάστερου.

Όλη η προσοχή στον Παναθηναϊκό συγκεντρώνεται στον Κέντρικ Ναν αφού κοντοζυγώνουν οι μέρες για την… πολυπόθητη λήξη του ΝΒΑ-out που περιέχεται στο συμβόλαιο του Αμερικανού.

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Τριφυλλιού, αφού για να πειστεί να επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο» θα πρέπει να του δώσουν ένα εγγυημένο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν καθώς και έναν αξιοσέβαστο ρόλο μέσα στην νέα του ομάδα.

Ο όρος για την έξοδο του από τους Πρωταθλητές Ευρώπης λήγει στις 15 Ιουλίου και οι άνθρωποι του Επτάστερου όπως είναι λογικό βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News