Σλούκας: «Μεγάλο κεφάλαιο ο Κοντός, η ψυχή του είναι ταγμένη με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Basketball and Communication Director της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Κοντό ο Κώστας Σλούκας στην επετειακή συνέντευξή του.

Σλούκας: «Μεγάλο κεφάλαιο ο Κοντός, η ψυχή του είναι ταγμένη με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Η φωτογραφία με τον Δημήτρη Κοντό μετά την κατάκτηση της Euroleague:

«Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα από τον Παναθηναϊκό τότε. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μου είπε πράγματα τότε που τα είδα να συμβαίνουν. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση.

Αγαπάει τον Παναθηναϊκό ρίζα καρδιάς, πολύ βαθιά. Τον έχω ψυχολογήσει πως έχει περάσει δύσκολα με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Όλη του η ψυχή είναι ταγμένη στον Παναθηναϊκό.

Έχουμε μια εξαιρετική σχέση και οφείλω να πω ότι στην αρχή της χρονιάς, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα είχαμε σκεφτεί, ήταν πάντα εκεί για εμένα. Δεν αμφέβαλε ποτέ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr