Σλούκας: «Ο Γιαννακόπουλος δεν είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στο Instagram» (vid)

Ο Κώστας Σλούκας ρωτήθηκε για το πώς θα χαρακτήριζε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σλούκας: «Ο Γιαννακόπουλος δεν είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στο Instagram» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην “Magic Euroleague” του SDNA:

Για το πώς θα χαρακτήριζε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Θα τον χαρακτήριζα έναν άνθρωπο πολύ ευθύ, με μυτερό λόγο, αλλά πάντα με κριτήριο τη δική του άποψη και καρδιά, ύστερα από σκέψη. Είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, μέχρι να του φερθείς σκάρτα.

Είναι άνθρωπος της πιάτσας, συζητάμε στην ίδια γλώσσα. Είχαμε κάτσει τότε στο τραπέζι και είχαμε πει πράγματα, τα οποία 100% προσπάθησα από την μεριά μου να τα κάνω. Εκείνος τα έκανε 100% σίγουρα όλα όσα μου είπε. Ακόμα και το γήπεδο, που δεν το πίστευα και όντως γίνεται. Αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα, πονάει την ομάδα.

Εμένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν ερχόταν στο γήπεδο, ειδικά όταν άρχισε να ανακάμπτει ο Παναθηναϊκός και να παίζει καλά. Φαντάζομαι πώς ήταν στο σπίτι του, βλέποντας όλο αυτό που είχε στήσει και δεν ήταν στο γήπεδο.

Άρα, δείχνει έναν κρυφό πόνο; Είχε κάτι στην καρδιά του, απογοητεύτηκε από κάποιους και αυτό τον κρατούσε μακριά; Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος ήταν μαζί μας και πανηγύρισε.

Οφείλω να πω επίσης ότι με στήριξε πολύ στην αρχή. Έχουμε κάνει μερικά ραντεβού, βρέθηκα μαζί του να συζητήσουμε, ειδικά στην αρχή που δεν έπαιζα ούτε εγώ καλά και η ομάδα δεν έφερνε αποτελέσματα. Μου έδειξε την πίστη του και στην ομάδα και σε εμένα. Είχε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε αυτή την πορεία του Παναθηναϊκού».

Για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με αυτά που ανεβάζει ο Γιαννακόπουλος στο Instagram: «Ναι, πολλές φορές συμφωνώ. Όπως τον έχω ζήσει, δεν είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στο Instagram. Αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα και την οικογένειά του, αγαπάει την ομάδα, την οποία υπηρετεί χρόνια η οικογένειά του.

Έχει ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές η οικογένεια Γιαννακόπουλου και προσπαθεί να συνεχίσει το legacy. Βλέπουμε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο, κατακτώντας Euroleague και πρωτάθλημα».

Για τη διαιτησία των τελικών με τον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, ποτέ δεν το έχω κάνει στην καριέρα μου. Θα μιλήσω και εγώ με τους διαιτητές, όσο μπορώ με τον σωστό τρόπο. Δεν θέλω να μπω στην κουβέντα της διαιτησίας.

Ήταν περίεργο το Game 4, δεν θα το κρύψω, αλλά και πάλι δεν θέλω να ασχοληθώ. Ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει μια ομάδα να κερδίζει τους πάντες και τα πάντα, όπως είπε και ο πρόεδρος και το απέδειξε μέσα στο γήπεδο».

YouTube video player

Exit mobile version